Skolhelvetet

Dear Emelie,
 
Hur orkar jag...Idag är jag arg. Arg och med magkatarr och tryck över bröstet. Halv 8 ikväll öppnades inlämningen till provet i juridikkursen. Hade filat på 6 st rättsfall några dagar och ett av dem skulle in. Fick veta det halv 8 och det skulle in kl. 8. Har haft magkatarr hela eftermiddagen och inte ens kunnat sitta eller stå upp. Tror det beror på inlämningen.
 
Det händer nämligen mig vid vissa tillfällen. Som exempelvis innan resa, tävling eller ja, som idag, inlämning. Och SÅ KLART skulle man skicka in den enda uppgift jag inte gjort klart eller lagt fokus på. Trodde verkligen inte att det skulle bli den. F A N. Kl.19.57 kom den in. Funderar hårt på att hoppa av kursen om jag får underkänt.
 
Annars då. Sen sist har jag jobbat väldigt mycket. Jag kan inte planera in något speciellt nån dag pga mina jobb. Kan bli inringd närsom. Vilket jag blev förra veckan varje dag. Denna vecka har det vart tyst. Gillar att jobba, men skönt på ett sätt.
 
Jag återkommer när jag har något roligt att säga :)
 
 

Hehe

Började denna dag med en lång morgonpromenad. Jag försöker ofta komma ut på morgonen de dagar jag inte jobbar. Jag brukar ofta lyssna på musik, men kände att låtarna på spotify var ganska uttjatade idag. Så kom på den smarta idén att lyssna på p3. Favoritkanalen helt klart! Och så var det Christer i p3. Ännu mer favorit.
 
Jag beundrar ofta de människor som vågar ringa in till programmet och önska låtar eller bara berätta nåt kort om temat programledaren efterfrågar. Jag menar, jag skulle aldrig våga ringa. Men just idag när jag lyssnade, var det ett så träffande tema. Programledaren ville ha tag på folk under 21 som var uppe så dags på morgonen (då var nog kl 8 tror jag) eftersom han inte trodde att det fanns någon.
 
Men visst trillade det in något samtal då och då och så läste han upp något fb-meddelande ibland. Och jag var bara tvungen att gå in och skriva några rader. Jag är ju alltid uppe runt kl. 7. Spelar ingen roll om jag är ledig eller ska jobba. Alltid! Så jag ville liksom skriva något roligt om det.
 
Och känslan när programledaren strax därpå säger "Emelie skriver såhär: (...)". Haha, det lät inte alls som i mitt huvud när han läste upp det. Man hör ju sin egen röst när man skriver, men i radion hör man en killröst. Iallafall, han drog upp min kommentar sen igen och mitt hjärta bara dunkade. Haha, vad nördigt, men så himla skoj på nåt vis.
 
7 likes på fb fick kommentaren. Faktiskt nästflest av 54 kommentarer;)

Tillbaka

Dear Emelie,
 
Jag är tillbaka på bloggen! Har en tid tänkt börja blogga igen men inte kommit på något bloggnamn. Men så slog det mig. Jag kan faktiskt ha kvar min gamla blogg. Tog bort alla inlägg jag haft under tiden bloggen varit lösenordsskyddad och sedan har jag sorterat alla inlägg innan dess. Nu ligger alla inlägg från Norgetiden under kategori Norge, och sedan finns ett par inlägg i Höst 2011. Annars är det bara nya kategorier och förhoppningsvis nya inspirerande inlägg.
 
Tanken är att jag ska få lite bättre koll på mig själv. När bloggen var lösenordsskyddad skrev jag som om det vore en dagbok, och tanken är väl att det fortfarande ska vara dagboksaktigt. Att jag skriver för min egen skull kan man säga (Det var egentligen därför jag valde namnet Dear Emelie från början). 
 
Jag ska börja följa mitt matschema igen och börja träna ordentligt. Jag har haft en kort period vila och utan hård träning nu, eftersom jag helt enkelt tappat lusten och orken till att träna och äta bra. Jag pratar om ca 2 veckor. Men nu är jag redo! Åh vad kul det ska bli.
 
Men först: Jobb 13-17.30!

Skål och kram
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0