Skickat

Kära bloggen,
 
Idag red jag första ridlektionen på ett tag. Hoppning, typiskt. Eftersom jag skulle ta kort till CV:t jag lovat att jag ska skicka iväg idag. Men det gick bra. Jag tog dressyrsadel och travade tiocentimetersbommar. Jag har ju aldrig hoppat storhäst riktigt. Hoppade Zitanova nån gång, och så terrängen. Och innan det var det nog ett par år sen.
 
Iallafall, gud vad kul det är att rida! Fick dock ett sammanbrott innan lektionen då ingenting gick som jag ville. Hästen försöker bita mig, sadelgjorden är alldeles för stor, hänger ner 2 dm under magen, tränset ska man plocka isär och sen försöka få på på en häst som backar och sliter sig. Kl är 10 över...Ehehe. Inte van med sånt. Är ju van med mina små ponnisar. Så fick lite panik.
 
Iallafall. Efter lektionen tog bror lite kort. Jag blir spänd, rider dåligt, häst blir upprörd. Men vi fick till en tio fina kort och jag behövde ju bara skicka iväg ett par. Så har filat på personliga brevet ett par timmar nu. Och äntligen är det ivägskickat.
 
:D
 
 
 
 

Planerar våren

Jag planerar våren för fullt! Åhh, vad jag ska kämpa för att få till allting. Kommer bli så himla bra.
 
Sedan sist har det inte hänt så mycket. Massa jobb, egentligen massa plugg (som skjutits upp), träffat vänner mm. Jag kom på att det här med bloggen var visst inte min grej trots allt. Men jag behåller den fram till nästa resa;)
 
Kollade förresten en stund på Schulman Show i måndags. Hur kul var inte detta?
Såå min humor

RSS 2.0